Award Winning A2-House[shell House] Residence

Masahiko Sato Creates The A2-House[shell House] Residence

Masahiko Sato, the creator of the awarded project A2-house[shell house] - residence by Masahiko Sato explicates, To satisfy the needs of owner [A house that family can live in safely], this design’s main concept is protecting family from various neighboring environment of the site. To protect the privacy and mitigate traffic noise, I set no opening on outer wall of north side faced to the road. In addition, I pushed out a white wall diagonally on a road to emphasize the beautiful wooden wall and leave people a deep impression..

Award Winning A2-House[shell House] Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37801

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Worlddesigndays Blog homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 Worlddesigndays Blog - worlddesigndays.org - All Articles