Jolin Wang and Chia-Jui Hsu's The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu Designs The The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu, the maker of the award winning design Cooperative Space Design by Jolin Wang and Chia-Jui Hsu says, In this plan, the technology building is located at the outskirt of Taipei Neihu Technology Park and on the area composed of the old residences and new business buildings. At the cross of two main roads, a small plaza designed based on the idea of recess and turning around is built up where people linger and throw out activities. This is the place where the buildings interact accordantly with surrounding environment. .

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu's The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62140

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Worlddesigndays Blog homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2019 Worlddesigndays Blog - worlddesigndays.org - All Articles